Back to All Events

Boesjans Swipet Door @ Theater Kikker

BOESJANS SWIPET DOOR

Links. Links. Links. Links. Links. Rechts! OMG LIKE! Boesjans Swipet Door. Door media-madness en technologie-terreur. Dwarsdoor je tweede, derde en vierde scherm. Want Boesjans is aan. Keihard aan!Boesjans doet een Google search naar de invloed van technologie op ons leven, En swypet langs levende trollen, op hol slaande bureaucratie en een zeer gefrustreerde incheck-paal. Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers en een muzikant onder leiding van regisseur Wilhelmer van Efferink. 

Tijdens onze hilarische thema-avonden sharen wij scènes, sketches en liedjes met iedereen die ze horen wil (en de rest). Dus kom liken, loven en lachen in Theater kikker of theater walhalla... altijd gezellig. #swipesmile